Immo

Op zoek naar een bakkerij, banketbakker of ijssalon om over te nemen?
Hieronder vindt u ons huidig aanbod te koop of te huur staan.

Indien u zelf van plan bent om uw zaak te verkopen en u wenst hier vermeld te worden, aarzel dan niet om ons te contacteren en wij doen vervolgens het nodige.

TE KOOP — Handelspand

Foto buitengevel Brood en Banket Heylen

(klik op foto voor meer afbeeldingen)

Adres

Wiekevorst-Dorp 45
2222 Wiekevorst

Dit handelspand bevindt zich in het centrum van Wiekevorst.

TE KOOP — Handelspand met woonst

Handelspand met woonst in Kapellen

(klik op foto voor meer afbeeldingen)

Adres

Antwerpsesteenweg 195
2950 Kapellen

Dit handelspand met woonst bevindt zich in het commerciële hart van Kapellen. Op dit moment doet het dienst als bakkerij, maar het gebouw leent zich gemakkelijk voor verschillende doeleinden. De inrichting is momenteel als volgt: op het gelijkvloers vindt u de eigenlijke winkel met een aparte dienstingang en aansluitend de bakkerij. Dit is een grote ruimte met meerdere mogelijkheden. Achter de bakkerij is er nog een ruimte die momenteel dienst doet als bergruimte en fietsenstalling, met doorgang naar de gezellige en rustige tuin. Vanuit de winkel én de bakkerij heeft u toegang tot een aparte bureauruimte, met keukentje en apart toilet. Vanuit de nachthal op de eerste verdieping heeft men toegang tot de leefruimte die opgesplitst is in een eet -en woonkamer en tot de keuken (fornuis, dampkap, dubbele spoelbak, ijskast, diepvries). Ook de ruime badkamer (douche, lavabomeubel, toilet en aansluiting voor was -en droogkast) bevindt zich op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers.

Verdere inlichtingen kunnen opgevraagd worden aan:
03/568.03.03
info@vastgoed03.be
Ref. 19192

OVER TE NEMEN — Bakkerij Willems

Bakkerij Willems

(klik op foto voor meer afbeeldingen)

Adres

Geldenaaksevest 122
3000 Leuven

Verdere inlichtingen kunnen opgevraagd worden aan:
Luc De Wit (De Wit en Partners)
M. 0475 44 43 88
E. ofluc@dewitenpartners.be

OVER TE NEMEN — Instapklare bakkerij te Schaffen - Diest

Bakkerij in Schaffen

Bakkerij omvat een mooie, tijdloze winkel waar alle vers gemaakte producten goed tot hun recht komen. De winkel is tevens voorzien van een airco in de zomer en verwarming in de winter. De grote atelier is ook voorzien van airco en is tip top in orde. Hierin bevinden zich o.a. een Hein oven met 5 etages en een Kalmeijer broodlijn. In de bijruimten bevinden zich de Koma diepvriezers, een Koma Climatkast en een koelcel. Het leveren van de bloem en de grondstoffen gebeurt langs achterkant van de bakkerij die uitkomt in een andere straat.

Boven de bakkerij is het gezellig wonen. De woning bestaat uit 3 grote kamers, een badkamer en een douchekamer met toilet. De keuken is gelijkvloers.

Geïnteresseerden kunnen contact nemen op 0476/52 77 42.
Maak gerust een afspraak voor bezichtiging.

OVER TE NEMEN — Bakkerij centrum Diepenbeek

Adres

Centrum Diepenbeek
M. 0472 976 478

TOP brood- en banketbakkerij

De bakkerij heeft een uitgebreide keuze van zelfbereid brood, pasteigebak en confiserie. De winkel, broodbakkerij is gevestigd op een doorgaande weg nabij het centrum van Diepenbeek.

Het atelier is helemaal mee met zijn tijd en uitgerust met de nodige machines om enerzijds efficiënt en kostenbesparend te werken. Er werken voltijdse 4 bakkersgasten en 3 deeltijdse winkelbedienden.

Mooi winkelpand en bedrijfsgebouwen, eigendom van de over te nemen vennootschap, al of niet inbegrepen in de overname. Tevens is het pand uitgerust met een automatische kassa en broodautomaten. Er is ruim voldoende parkeermogelijkheid voorzien voor de winkel.

De huidige zaakvoerder is bereid tot opleiding en begeleiding van de overnemer gedurende de nodige tijd.
Het aanbod betreft de overdracht van het handelsfonds en/of overname van de vennootschap (onder de vorm van een NV).